Šport > Košarka
783 ogledov

Veliki zvezdnik pred vrati Durantove ekipe, v igri tudi Dragićev Miami

James Harden, Kevin Durant, Kyrie Irving Reševalni pas/Twitter
Po najnovejših informacijah naj bi bili zelo blizu menjave, ki bi poslala nekdanjega MVP-ja Jamesa Hardna v Brooklyn, a se med drugimi kot možno destinacijo omenja tudi Dragićev Miami.

Novinar slovite revije Sports Illustrated Farbod Esnaashari je naravnost šokiral košarkarski svet, potem ko je zapisal, da naj bi po njegovih informacijah NBA ekipa Brooklyn Nets začela pregovore z Houston Rockets o menjavi za Jamesa Hardna.

Glede "ene najbolj znamenitih brad" na svetu so se v zadnjem času sicer pojavile številne nasprotujoče si informacije, med drugim se je predvsem omenjalo, da naj bi se odločil, da ostane zvest Houstonu, potem ko naj bi postalo jasno, da si klub želi zapustiti drugi veliki zvezdnik, Russell Westbrook.

Razen Hardnovega ostanka se je dosti pisalo tudi o interesu s strani ekip Philadelphia 76ers ter Miami Heat našega Gorana Dragića.

 

A tudi če se Harden resnično preseli na Florido, to še ne pomeni, da bo zagotovo združil moči z legendarnim slovenskim kapetanom, saj je Dragiću po končani sezoni potekla pogodba z Vročico, zanj pa naj bi se zanimalo več ekip, tako da se bo Miami moral resnično potruditi, če si želi obdržati slovenskega košarkarskega genija.

James Harden in Goran Dragić | Avtor: Profimedia Profimedia

V zadnjih dneh pa je postal prvi favorit za Hardnov podpis Brooklyn, kateri naj bi bil pripravljen v Teksas poslati paket štirih igralcev, katerega sestavljajo Spencer Dinwiddie, Caris LeVert, Taurean Prince in Jarrett Allen.

Če se bo "Brada" resnično odločila, da se pridruži Mrežicam, bo to pomenilo, da bo Harden ponovno združil moči s Kevinom Durantom, s katerim sta pred leti skupaj igrala za Oklahoma City Thunder, preden je bil Harden poslan v Houston.

James Harden, Kevin Durant | Avtor: Epa Epa

Prav tako bi to pomenilo, da bi se v ligi NBA oblikovala nova velika trojica, saj bi v Brooklynu združili moči superzvezdniki Harden, Durant in Kyrie Irving.

Na prvi pogled deluje zastrašujoče, a vprašanje, kakšna bi bila kemija med tremi košarkarji, ki veljajo za ene izmed največjih potrošnikov žog v ligi...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice