Šport > Košarka
9435 ogledov

Dragić o Butlerju: "Tega res ne razumem"

butler dragić Instagram
Eden najboljših prijateljev Gorana Dragića se v preteklosti ni razumel s svojimi soigralci.

Jimmy Butler je človek brez dlake na jeziku, zaradi česar si je v NBA pridobil status težavnega igralca. Še zlasti je k temu pripomoglo njegovo kratkotrajno bivanje v Philadelphii, kjer nikakor ni našel skupnega jezika s soigralci.

"Njegovi uspehi v Miamiju me ne presenečejo. Jimmy je tip človeka, ki vedno izrazi nestrinjanje, če je karkoli narobe oziroma se komu godi krivica. Takšni igralci običajno niso preveč zaželeni v ekipi, še posebej ne s strani trenerjev," je nedavno pojasnil turški branilec Furkan Korkmaz, član Philadelphie 76ers od leta 2017.

goran dragić Odprl dušo Šport Dragić: "Ko sem se sestal s Spojem, mi je bilo zelo težko"

Popolnoma drugače se odvija Butlerjeva zgodba v Miamiju, kjer je z igralci spletel pristne prijateljske vezi, še posebj z Goranom Dragićem. "Ne vem, zakaj ima takšen sloves," je povedal slovenski organizator igre, ki ni prepričan, ali si bo v naslednji sezoni še delil slačilnico z Američanom.

"Jimmy je fantastičen košarkar, izjemen soigralec. Mislim, da je to kultura, ki jo gojimo v Miamiju. Spoelstra in trenerji hočejo, da povemo svoje mnenje. Želijo, da igralci sodelujemo v pogovorih. Včasih to ni najbolj prijetno, vendar je dobro za napredek ekipe. Takšen je Jimmy. Če ne boš opravljal svojega dela, ti bo to povedal naravnost v obraz. Vsi igralci to razumemo. Morda so bili v prejšnjih ekipah nekaterih bolj občutljivi in so zato imeli probleme z njim. Pri nas tega ni bilo. Jimmy je odličen vodja in zelo tekmovalen igralec. Z njim smo prišli do finala," je poudaril Dragić.

Goran Dragić Miami Heat Prost igralec Šport Dragić iskreno o prihodnosti: "Upam, da se dogovorimo"

Jimmy Butler, Goran Dragić | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.