Šport > Košarka
432 ogledov

Dragić iskreno o prihodnosti: "Upam, da se dogovorimo"

Goran Dragić Miami Heat Profimedia
Ni skrivnost, da si želi Goran Dragić kariero nadaljevati na Floridi.

Goranu Dragiću je ob koncu pretekle sezone potekla petletna pogodba z Miami Heat. Kapetan zlate slovenske reprezentance je trenutno prost igralec, dejstvo pa je, da bi ga marsikatera ekipa rada videla v svojih vrstah.

Izkušeni organizator igre je letos znova dokazal, da je igralec za velike trenutke, saj je v ključnih delih tekme prevzemal odgovornost in uspešno krmaril barko Miamija.

goran dragić Odprl dušo Šport Dragić: "Ko sem se sestal s Spojem, mi je bilo zelo težko"

"Dragić je zlata vreden košarkar," je nedavno za zurnal24.si povedal legendarni Marko Milič in dodal: "Če je Dončić v mojih očeh trenutno najbolj nadarjen igralec na svetu, pa bi za Dragića dejal, da je največjo zagotovilo, kar ga ima lahko katerakoli ekipa."

Dragić ima vsekakor dobro pogajalsko izhodišče, vendar v Miamiju ne bo ostal za vsako ceno. Več kot denar ali moštvo mu namreč pomeni nekaj drugega.

"Zame je najpomembnejše, da mi izkažejo spoštovanje, ker sem vložil ogromno truda," je povedal 34-letnik.

"Vem, da me Miami želi obdržati. Upam, da nam uspe dokončati našo zgodbo. Zavedam se, da je to posel. Možnosti je veliko. Odprt sem za marsikaj. Bomo videli, katera možnosti bo najboljša. Miami je vsekakor zraven. Vedno so bili dobri do mene, upam, da se dogovorimo," je razkril Gogi.

Goran Dragić | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.