13-letnica zmaknila maminega mercedesa, za njo kar štirje policijski avti

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Najstnica je močno zdelala mamino vozilo, poleg tega pa še nekaj ostalih parkiranih ob poti, po kateri se je namenila.
Oglej si celoten članek

V hrvaški prestolnici je ta konec tedna precej odmevala vest iz policijske kronike; konec tedna so možje postave v Zagrebu med drugim obravnavali divjega voznika, za katerega se je izkazalo, da je voznica, stara 13 let. 

Ura je bila v nedeljo malo čez polnoč, ko so policisti prejeli več prijav, da voznik mercedesa nori skozi križišča, skozi rdeče luči in podira vse pred seboj. Kar štiri policijska vozila so se namenila za njim. 

Lov je posnelo več meščanov; s posnetkov je razvidno, da je voznik vozil prehitro, naredil več prekrškov in poškodoval več vozil. Ko so se vozilu približali policisti, so nemalo presenečeni ugotovili, da za volanom sedi najstnica, poleg nje pa njena vidno prestrašena prijateljica. 

Portal 24sata neuradno obvešča, da je deklica dosegla tudi hitrost 172 km/h. Divja vožnja se je končala s trkom v več ostalih vozil v bližini hotela Esplanada, mercedes je bil poškodovan iz vseh strani. 

Ko so deklico zaslišali policisti, jim je povedala, da sta se s prijateljico dpravili le do McDonaldsa. Povedala je še, da je avto last njene mame, ki ni doma, ampak na morju, in da jo čuva stric. 

Zagrebška policija je potrdila, da preiskava okoliščin dogodka še poteka. Ker je vpletena mladoletnica, več dodatnih podatkov ne morejo posredovati. 

Norec za volanom Policija sprašuje: ste vi voznik, ki je preprečil tragedijo? Akcija Policisti začenjajo novo akcijo: Pazite, kaj počnete za volanom!

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 02:54 17. Januar 2024.

    Jaz sem bil vsaj 17, ko sem si od starega sposodil bolho.

  • 21:38 16. Januar 2024.

    Da, in? Danes je starš kaznovan, če otroka udari, da bi ga odvrnil od nečesa, kar ni pravilno. Butasta oblast, …

  • 09:53 16. Januar 2024.

    13 letnica izmaknila mercedesa. Permisivna vzgoja, očitno !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.