Gorenjska
5729 ogledov

Policija sprašuje: ste vi voznik, ki je preprečil tragedijo?

Delavski most v Kranju Policija
Kranjski policisti prosijo za pomoč, išče se voznik, ki je bil priča divjanju voznika s črnim BMW.

Kot so sporočili kranjski policisti, obravnavajo voznika črnega BMW serije 1, ki je v nedeljo, 14. januarja, okoli 00.30 na Delavskem mostu v Kranju ogrožal druge udeležence v cestnem prometu.

Voznik je vozil iz smeri Labor proti Primskovem po levem oziroma nasprotnem smernem vozišču, ko je iz nasprotne smeri po svojem smernem vozišču pravilno pripeljal neznani voznik z neznanim vozilom. S pravočasno reakcijo je preprečil trčenje z voznikom BMW-ja, so pojasnili policisti. Gre sicer za cesto s po dvema pasovoma v eno smer, smerni vozišči med seboj deli dvojna ločilna črta.

Zaradi razjasnitve okoliščin policisti zdaj pozivajo tega voznika osebnega avtomobila, ki je preprečil trčenje, da se oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Kranj, telefon 04/366 64 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Prav tako pozivajo druge morebitne voznike, ki so bili ogroženi s početjem voznika BMW-ja ali morebitne priče, ki bi karkoli vedele o opisanem dejanju, da pokličejo na katerikoli zgoraj navedeni kontakt.

Policisti so priložili še situacijsko fotografijo kraja opisanega dogodka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Idioti 10:11 16.januar 2024.

    Tega je treba poslati na zdravljenje v Polje , kajti to sui je privoščil na 60m visokem mostu !!!!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:33 16.januar 2024.

    Spet BMW,pa verjetno državljan Slovenije za volanom?!!!