Slovenija
14495 ogledov

Policija razkrila podrobnosti najdbe moškega trupla

Krn policija gorska policija helikopter
1/5
PU Nova Gorica
Najprej so našli le njegovo vozilo.

Pri truplu moškega, ki so ga včeraj našli na pobočju Krna, gre za pogrešanega 48-letnika z območja Upravne enote Postojna, so danes sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. 

Policijo so že v torek zvečer obvestili, da svojci pogrešajo moškega, ki se je prejšnjega dne odpravil proti Krnu. Kljub iskanju pogrešanega pozno zvečer še niso našli, odkrili so le njegovo vozilo, ki je bilo parkirano na parkirišču blizu planine Kuhinja v bližini vasi Krn.

Iskanje so nadaljevali včeraj zjutraj, poleg bovških policistov in policistov gorske policijske enote PU Nova Gorica so sodelovali tudi gorski reševalci Gorske reševalne službe Tolmin in domačini. 

Truplo pogrešanega moškeega so ob približno 9.30 našli nad Kožljakom pod Krnom na nadmorski višini 1767 metrov, zdravnik Zdravstvenega doma Tolmin je odredil obdukcijo.

Kot ocenjujejo na policiji, je moškemu najverjetneje zdrsnilo na zmrznjenem snegu med vzponom proti Krnu, med padcem pa je podlegel poškodbam.

Krn policija gorska policija helikopter | Avtor: PU Nova Gorica PU Nova Gorica

Krn policija gorska policija helikopter Slovenija Pod Krnom našli moško truplo Zagreb ulica Hrvaška Svet Na Hrvaškem izginili trije dečki istega letnika

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.