Svet
5109 ogledov

Na Hrvaškem izginili trije dečki istega letnika

Zagreb ulica Profimedia Ulica v Zagrebu.
Na Hrvaškem je javnost razburilo več primerov pogrešanih otrok.

V Zagrebu in na Reki so v nedeljo in ponedeljek izginili trije dečki, rojeni leta 2009, so ta teden objavili na spletni strani hrvaške Nacionalne evidence izginulih oseb.

Prvi je v Zagrebu v nedeljo izginil Ivan Šnajdar (spodaj), tega so nazadnje opazili blizu njegovega doma. Ima rjave lase, modre oči, visok je 162 centimetrov. Oblečen je bil v trenirko in belo majico.

Ivan Šnajdar | Avtor: nestali.gov.hr nestali.gov.hr

Dan pozneje je v Zagrebu izginil še fant po imenu Patrik Geck (spodaj). Ima rjave lase in oči, visok je 175 centimetrov. V času izginotja je nosil črne hlače, oranžen pulover s kapuco, črno jakno in športne copate.

Patrik Geck | Avtor: nestali.gov.hr nestali.gov.hr

Na Reki je prav tako v ponedeljek izginil Lukas Kiralj Jeremić (spodaj). Ima rjave lase in rjave oči, je srednje postave.

Lukas Kiralj Jeremić | Avtor: nestali.gov.hr nestali.gov.hr

Na spletni strani Nacionalne evidence izginulih oseb nestali.gov.hr so objavili opis dečkov in kaj so imeli oblečeno v času izginotja. Dodali so, da ima Patrik stalno prebivališče v naselju Mokošica v Dubrovniku, začasno pa v Zagrebu, od koder je tudi izginil.

Med mladoletniki, ki jih kot izginule navaja portal Nacionalne evidence izginulih oseb sta sicer še Ariana iz Kaštela in Patrik iz Zagreba.

Prebivalce, ki bi lahko imeli informacije o izginulih mladoletnikih, so pozvali, naj se obrnejo na najbližjo policijsko postajo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • kapibara1 07:32 12.januar 2024.

    https://www.imdb.com/title/tt0077269/