Svet
3994 ogledov

13-letnica zmaknila maminega mercedesa, za njo kar štirje policijski avti

Zaječar policija Facebook
Najstnica je močno zdelala mamino vozilo, poleg tega pa še nekaj ostalih parkiranih ob poti, po kateri se je namenila.

V hrvaški prestolnici je ta konec tedna precej odmevala vest iz policijske kronike; konec tedna so možje postave v Zagrebu med drugim obravnavali divjega voznika, za katerega se je izkazalo, da je voznica, stara 13 let. 

Ura je bila v nedeljo malo čez polnoč, ko so policisti prejeli več prijav, da voznik mercedesa nori skozi križišča, skozi rdeče luči in podira vse pred seboj. Kar štiri policijska vozila so se namenila za njim. 

Lov je posnelo več meščanov; s posnetkov je razvidno, da je voznik vozil prehitro, naredil več prekrškov in poškodoval več vozil. Ko so se vozilu približali policisti, so nemalo presenečeni ugotovili, da za volanom sedi najstnica, poleg nje pa njena vidno prestrašena prijateljica. 

Portal 24sata neuradno obvešča, da je deklica dosegla tudi hitrost 172 km/h. Divja vožnja se je končala s trkom v več ostalih vozil v bližini hotela Esplanada, mercedes je bil poškodovan iz vseh strani. 

Ko so deklico zaslišali policisti, jim je povedala, da sta se s prijateljico dpravili le do McDonaldsa. Povedala je še, da je avto last njene mame, ki ni doma, ampak na morju, in da jo čuva stric. 

Zagrebška policija je potrdila, da preiskava okoliščin dogodka še poteka. Ker je vpletena mladoletnica, več dodatnih podatkov ne morejo posredovati. 

Delavski most v Kranju Norec za volanom Gorenjska Policija sprašuje: ste vi voznik, ki je preprečil tragedijo? Policija nadzor kontrola Akcija Slovenija Policisti začenjajo novo akcijo: Pazite, kaj počnete za volanom!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 02:54 17.januar 2024.

    Jaz sem bil vsaj 17, ko sem si od starega sposodil bolho.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 21:38 16.januar 2024.

    Da, in? Danes je starš kaznovan, če otroka udari, da bi ga odvrnil od nečesa, kar ni pravilno. Butasta oblast, butast narod, vključno z otroki.

  • sandi76 09:53 16.januar 2024.

    13 letnica izmaknila mercedesa. Permisivna vzgoja, očitno !