60 ur preživela v jašku

Dekle je v jašku preživelo skoraj tri dni. Izčrpano so jo iz jarka potegnili mimoidoči, ki so slišali njen šibak glas.
Oglej si celoten članek

Nadzorne kamere v Hajku City-ju na Kitajskem so posnele kruto dejanje moškega, ki je za svoje dekle pripravil past in jo dobesedno stlačil v jašek, zaprl pokrov in odkorakal naprej. Ubogo dekle je v jašku, globokem več kot tri metre, mokro in izčrpano preživelo več kot 60 ur, preden jo je slišal vpiti mimoidoči, poroča Daily Mail. 

Dekle se je sleklo do spodnjega perila in iz oblek naredilo vrv, s katero se je hotelo povzpeti na svobodo. A je bilo prešibko, da bi dvignilo pokrov jaška. 

"Prvo noč nisem nič spala. Okoli mene je bila samo tema. Mislila sem, da se bom zadušila, če bom dvignila pogled," je medijem razlagala Guo. 

Policisti so moškega prijeli, ta pa jim je sprva razlagal, da jo je hotel ubiti, ker sta imela afero. Kasneje je priznal, da je to storil, ker ji je dolžan 100.000 juanov, kar je približno 12.000 evrov. Policija je potrdila, da je moški odvisnež od kockanja in ga aretirala zaradi poskusa umora.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.