Svet
17 ogledov

60 ur preživela v jašku

Porinil jo je v jašek Printscreen
Dekle je v jašku preživelo skoraj tri dni. Izčrpano so jo iz jarka potegnili mimoidoči, ki so slišali njen šibak glas.

Nadzorne kamere v Hajku City-ju na Kitajskem so posnele kruto dejanje moškega, ki je za svoje dekle pripravil past in jo dobesedno stlačil v jašek, zaprl pokrov in odkorakal naprej. Ubogo dekle je v jašku, globokem več kot tri metre, mokro in izčrpano preživelo več kot 60 ur, preden jo je slišal vpiti mimoidoči, poroča Daily Mail. 

Dekle se je sleklo do spodnjega perila in iz oblek naredilo vrv, s katero se je hotelo povzpeti na svobodo. A je bilo prešibko, da bi dvignilo pokrov jaška. 

"Prvo noč nisem nič spala. Okoli mene je bila samo tema. Mislila sem, da se bom zadušila, če bom dvignila pogled," je medijem razlagala Guo. 

Policisti so moškega prijeli, ta pa jim je sprva razlagal, da jo je hotel ubiti, ker sta imela afero. Kasneje je priznal, da je to storil, ker ji je dolžan 100.000 juanov, kar je približno 12.000 evrov. Policija je potrdila, da je moški odvisnež od kockanja in ga aretirala zaradi poskusa umora.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.