"85 odstotkov pedofilov je homoseksualcev"

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Hrvaška novinarka Karolina Vidović Krišto je razburila javnost, ko je na svojem Facebook profilu objavila, da je 85 odstotkov pedofilov homoseksualcev.
Oglej si celoten članek

Karolina Vidović Krišto, hrvaška novinarka, ki so ji po objavi spornega dela, ki je nosil naslov Pedofilija kot osnova spolne vzgoje, ukinili oddajo Slika Hrvatske, je razburila hrvaško javnost, poroča dnevnik.hr.

Na vprašanje, ki so ga je na svoje Facebook profilu zastavila sama sebi, ali ne sprejema istospolnih odnosov, je dogovorila, da tisti, ki ne ljudi, ne more sovražiti in tisti, ki ne sovraži ne more ljubiti. Zato ugotavlja, da ne more ljubiti greha, ki ga sovraži. Hkrati omenjeno vprašanje označi kot zelo zahtevno vprašanje.

Po mnenju hrvaškega portala se novinarka v svoji izjavi navezuje na raziskavo v časopisu Archives of Sexual Behavior, ki pa jo je narobe interpretirala. V njej so anketirali 229 zlorabljenih otrok, in je pokazala je, da 85 odstotkov pedofilov, ki so zlorabljali dečke, izreklo za homoseksualce ali biseksualce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:02 6. Junij 2013.

    HANG EM ALL!!

  • 20:44 6. Junij 2013.

    Homo,Pedo etc. DNK anomalije so bile popularne v Star Grčiji,Rimu, etc pa je šlo vse v maloro.Tudi sedaj bo tako.

  • 19:25 6. Junij 2013.

    Kolikor vidim, to gre samo za gonjo proti homoseksualcem. <br /><br />Vsak, ki je kolikor toliko razgledan, ve, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.