Svet
19 ogledov

"85 odstotkov pedofilov je homoseksualcev"

Karolina Vidović Krišto Pixsell
Hrvaška novinarka Karolina Vidović Krišto je razburila javnost, ko je na svojem Facebook profilu objavila, da je 85 odstotkov pedofilov homoseksualcev.

Karolina Vidović Krišto, hrvaška novinarka, ki so ji po objavi spornega dela, ki je nosil naslov Pedofilija kot osnova spolne vzgoje, ukinili oddajo Slika Hrvatske, je razburila hrvaško javnost, poroča dnevnik.hr.

Na vprašanje, ki so ga je na svoje Facebook profilu zastavila sama sebi, ali ne sprejema istospolnih odnosov, je dogovorila, da tisti, ki ne ljudi, ne more sovražiti in tisti, ki ne sovraži ne more ljubiti. Zato ugotavlja, da ne more ljubiti greha, ki ga sovraži. Hkrati omenjeno vprašanje označi kot zelo zahtevno vprašanje.

Po mnenju hrvaškega portala se novinarka v svoji izjavi navezuje na raziskavo v časopisu Archives of Sexual Behavior, ki pa jo je narobe interpretirala. V njej so anketirali 229 zlorabljenih otrok, in je pokazala je, da 85 odstotkov pedofilov, ki so zlorabljali dečke, izreklo za homoseksualce ali biseksualce.

Komentarjev 5
  • juventus1897 21:02 06.junij 2013.

    HANG EM ALL!!

  • širhakl 20:44 06.junij 2013.

    Homo,Pedo etc. DNK anomalije so bile popularne v Star Grčiji,Rimu, etc pa je šlo vse v maloro.Tudi sedaj bo tako.

  • markus 19:25 06.junij 2013.

    Kolikor vidim, to gre samo za gonjo proti homoseksualcem. Vsak, ki je kolikor toliko razgledan, ve, da je pedofil lahko hetero ali homoseksualno usmerjen. Nekateri pedofili nadlegujejo majhne dečke, drugi majhne deklice. Najpogosteje so to poročeni moški. Največ ...prikaži več pedofilije še je vedno heteroseksualne.