Ali Avstrija pričakuje raketne napade?

Foto: Epa
Foto: Epa
V poročilu avstrijskega obrambnega ministrstva je navedeno, da raketnih napadov na Evropo "ni mogoče izključiti".
Oglej si celoten članek

Avstrijska radiotelevizija ORF poroča, da avstrijska obrambna ministrica iz vrst Ljudske stranke (ÖVP) Klaudia Tanner meni, da so potrebne priprave tudi na zračne napade. Isti vir navaja, da objavljeno poročilo avstrijskega obrambnega ministrstva navaja, da raketnih napadov na Evropo "ni mogoče izključiti".

Svet "Zahod je neposredno vpleten v konflikt!"

"Priprava je pomemben korak," je poudarila Tannerjeva, ki se nadeja hitre vzpostavitve "evropskega nebesnega ščita", v katerem bi lahko, kot piše ORF, sodelovala tudi Avstrija. »To ne pomeni, da nam potem ne bo treba več izvajati aktivnega varovanja našega zračnega prostora. "Ravno nasprotno!" je dejala. Izpostavila je, da je zaradi vseh navedenih razlogov pomembno "biti pripravljen na takšne grožnje".


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:42 30. Januar 2023.

    Če kuriš, te lahko tudi osmodi.

  • 17:28 30. Januar 2023.

    Ne želim jim tega ! So prvi ki so celo zakon sprejeli za Obvezno cepljenje tote fejk gripe..!! Celo ministra …

  • 17:15 30. Januar 2023.

    Zgleda , da Avstrici sami ne vedo kam spadajo in kakšen je njihov mednarodni položaj Podpisniki Državne pogodbe , ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.