Svet
5405 ogledov

Ali Avstrija pričakuje raketne napade?

Avstrija policija Epa
V poročilu avstrijskega obrambnega ministrstva je navedeno, da raketnih napadov na Evropo "ni mogoče izključiti".

Avstrijska radiotelevizija ORF poroča, da avstrijska obrambna ministrica iz vrst Ljudske stranke (ÖVP) Klaudia Tanner meni, da so potrebne priprave tudi na zračne napade. Isti vir navaja, da objavljeno poročilo avstrijskega obrambnega ministrstva navaja, da raketnih napadov na Evropo "ni mogoče izključiti".

Vladimir Putin Svet "Zahod je neposredno vpleten v konflikt!"

"Priprava je pomemben korak," je poudarila Tannerjeva, ki se nadeja hitre vzpostavitve "evropskega nebesnega ščita", v katerem bi lahko, kot piše ORF, sodelovala tudi Avstrija. »To ne pomeni, da nam potem ne bo treba več izvajati aktivnega varovanja našega zračnega prostora. "Ravno nasprotno!" je dejala. Izpostavila je, da je zaradi vseh navedenih razlogov pomembno "biti pripravljen na takšne grožnje".


 

Komentarjev 15
  • bobubob 21:42 30.januar 2023.

    Če kuriš, te lahko tudi osmodi.

  • kapibara1 17:28 30.januar 2023.

    Ne želim jim tega ! So prvi ki so celo zakon sprejeli za Obvezno cepljenje tote fejk gripe..!! Celo ministra so šli radi tega menat. Sicer pa, kaj se kurčijo v ukriji...tam jim NI mesto, tako kot nam NE !

  • Idioti 17:15 30.januar 2023.

    Zgleda , da Avstrici sami ne vedo kam spadajo in kakšen je njihov mednarodni položaj Podpisniki Državne pogodbe , ki je A dvignila iz prahu sta Rusija in USA . To pomeni da taisti lahko potegnejo podpis nazaj in pridejo ...prikaži več v A v obsegu in stanju A pred podpisom pogodbe in takrat garantirane nevtralnosti . Zato bi bilo zelo zelo dobro za njih same , da so tiho kot miši , n epa da razmišljajo o obrambi pred nekom , ki jim je podaril državo !