Alkoholizirani voznik prosil policiste, da mu pomagajo zagnati avtomobil

Foto: Profimedia
Saj ni res pa je, bi lahko dejali ob dejanju vinjenega voznika, ki je kar policiste prosil, da mu pomagajo zagnati avtomobil.
Oglej si celoten članek

Nemški policisti so v mestecu Mayen danes imeli opraviti z vinjenim voznikom, ki je svoj prekršek prijavil kar sam. Zgodaj zjutraj je namreč obstal ob cesti, nato pa pomahal policistom, ki so se ravno peljali mimo, da bi jih prosil, naj mu pomagajo zagnati njegov avtomobil.

Zdravje Pozor, tega podatka proizvajalci alkoholnih pijač ponavadi ne razkrivajo

Policisti so mu ustregli, zaustavili vozilo, a v pogovoru z moških kar hitro ugotovili, da je precej vinjen. Na avtomobilu so opazili tudi znamenja nedavne nesreče, ki pa jih voznik ni znal pojasniti.

Pretresljivi podatki To je regija, kjer najbolj pretiravajo pri alkoholu

Moški je nazadnje priznal, da prihaja z zasebne zabave in da je potreboval le pomoč pri zagonu avtomobila. Policisti so mu vozniško dovoljenje zasegli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.