Artikel, zaradi katerega najpogosteje ljudje zavijejo v Ikeo

Foto: Profimedia
Zagrebška Ikea je praznovala pet let. Razkrili so, zaradi katerih artiklov potrošniki najpogosteje zavijejo v njihovo trgovino.
Oglej si celoten članek

LED-žarnice, brisače, krožniki in skodelice - to so eni od najbolje prodajanih artiklov v prodajnem centru švedskega pohištvenega velikana Ikea v Rugvici pri Zagrebu, ki je pred nekaj dnevi obeležil pet let delovanja. V tem času ga je obiskalo 8,5 milijona kupcev, so sporočili iz Ikee Hrvaška.

Spremembe Ikea: Naročnina, ne le za telefon, ampak tudi za pohištvo!

Prodajni center je v petih letih prodal 1,3 milijona LED-žarnic, 2,3 milijona krožnikov in skodelic ter 1,1 milijona brisač, je sporočilo trgovca povzela hrvaška tiskovna agencija Hina.

Pohištvo Ikea naj bi vrata v Ljubljani odprla že prihodnje leto

Trgovino je v tem času fizično obiskalo 8,5 milijona kupcev, njeno spletno stran pa 28 milijonov uporabnikov. Njihovih delavnic se je udeležilo več kot 100.000 ljudi, v programu lojalnosti pa so našteli že več kot 290.000 članov. Ikea ima na Hrvaškem štiri dostavne centre: na Reki, v Splitu, Osijeku in Dubrovniku.

Slovenija Ikea oddala vlogo za gradbeno dovoljenje

V podjetju med drugim poudarek dajejo tudi na enakost med spoloma; med vodilnimi delavci izpostave na Hrvaškem je več kot polovica žensk.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:11 24. Avgust 2019.

    Obregnila se bom le v poudarek nad enakost spolov... Kako je lahko to enakost spolov, če je več kot pol …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.