Bosanska policija pojasnjuje akcijo z novinarji Pop TV v Prijedoru

Foto: Anže Petkovšek Proplus, pop tv, kanal a
Več prebivalcev se je obrnilo na policijo, da skupina Slovencev sredi mesta ustavlja ljudi, jih sprašuje in anketira, so sporočili s policije v Prijedoru.
Oglej si celoten članek

"Policisti so zaradi obvestil odšli na teren in na ulici našli novinarja in novinarko ter dva snemalca ter jih povabili na razgovor, na kar so pristali," je portal prijedorske.info povedala Zvezdana Alendarević.

V službenih prostorjih so z njimi opravili razgovor, kjer so pojasnili, kaj v Prijedoru počnejo, nato so preverili še njihovo identiteto, nakar so lahko odšli, še poudarja policija v Prijedoru.

Sumi terorizma V Bosni in Hercegovini pridržali slovenski televizijski ekipi

Dva novinarja in snemalca so na terenu iskali podatke o Dijani Đuđić, ki je največji slovenski opozicijski stranki SDS posodila 450.000 evrov.

450 tisočakov Sodišče: Posojilo ni zakonito! Janša: Razlage zakona so različne!
dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 22:14 10. Januar 2018.

    Kakšno pa je to novinarstvo? Škoda, da jih niso Bosanci pošteno natreskali. Kaj pa imajo naši novinarčki spraševati kako je …

  • 20:27 10. Januar 2018.

    Vsak državljan Slovenije,ki premore vsaj malo zdravega razuma ve,da je plešasti antisrbćić začel trošit ojrote od pokradenega orožja in to …

  • 20:27 10. Januar 2018.

    Že to, da so na svoji spletni strani 24kur onemogočili komentiranje te novice, pove veliko o tem, kaj se je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.