Britanko drogirali, nato posilili

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Britanska turistka si bo počitnice v Italiji zapomnila za vedno.
Oglej si celoten članek

50-letna Britanka je bivala v poznanem hotelu v Sorrentu nedaleč stran od Neaplja. Osebje hotela jo je drogiralo, nato pa še skupinsko posililo. Dogajanje so posneli s svojimi mobilnimi telefoni, je potrdila italijanska policija.

Do zločina je prišlo v jeseni leta 2016, policija je šele zdaj objavila podrobnosti, piše Repubblica.

Kot je povedala Britanka sama, je do dogodka prišlo zadnji dan njenega bivanja v hotelu. Kot meni policija, so njej in njeni hčerki natakari postregli s pijačo, v kateri je bila tako imenovana droga za posilstva, nato pa so jo odvlekli do bazena, kjer so jo začeli spolno zlorabljati.

Prosilec za azil Posilil študentko in jo pustil, da se utopi

S početjem je kar dvanajst moških nadaljevalo v njeni hotelski sobi. Dogajanje so snemali z mobilnimi telefoni in posnetke celo delili v WhatsApp skupino, kjer so svoje komentarje objavljali tudi drugi moški.

Za zdaj je italijanska policija vložila obtožnice zoper pet moških; identificirali so jih s pomočjo posnetkov nadzornih kamer in DNK analize. Zoper ostale osumljence dokazni material policija še zbira.

Svet Ni se spomnila, kdo jo je pijano posilil, resnica jo je šokirala

Zagovor Odvetnik posiljevalca: "11-letnica ni otrok!"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:52 15. Maj 2018.

    Ali je to v Italiji (EU) ali v Indiji?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.