Cel plaz obtožb s strani žensk

Foto: Žurnal24 Strauss-Kahn je osumljen spolnega napada na sobarico v enem izmed newyorških hot
Bivši šef Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahn naj bi nadlegoval tudi stevardeso iz družbe Air France.
Oglej si celoten članek

Obtožbe na Strauss-Kahna se še kar vrstijo. Le nekaj minut pred aretacijo naj bi z neprimernimi komentarji nadlegoval tudi stevardeso, zaposleno na Air France. Sveže obtožbe so se razširile med zaporniki in pazniki v zaporu, kjer se nahaja tudi francoski politik.

Ta zapor je medtem postal prava atrakcija za turiste. Številni Evropejci, pa tudi Azijci, so ta teden med vodenimi ogledi dobili "obogaten" program. Vodiči so namreč turiste peljali tudi do zapora in jim pokazali Strauss-Kahnovo celico. "Na vaši desni pa je prostor, kjer je tisti Francoz, osumljen posilstva," so dejali.

Kot da obtožb že ne bi bilo dovolj, sta dve izmed zaposlenih v zaporu povedali šefom, da se jima je Strauss-Kahn poskušal približati na neprimeren način.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.