Svet
10 ogledov

Cel plaz obtožb s strani žensk

Strauss-Kahn je osumljen spolnega napada na sobarico v enem izmed newyorških hot Žurnal24 main
Bivši šef Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahn naj bi nadlegoval tudi stevardeso iz družbe Air France.

Obtožbe na Strauss-Kahna se še kar vrstijo. Le nekaj minut pred aretacijo naj bi z neprimernimi komentarji nadlegoval tudi stevardeso, zaposleno na Air France. Sveže obtožbe so se razširile med zaporniki in pazniki v zaporu, kjer se nahaja tudi francoski politik.

Ta zapor je medtem postal prava atrakcija za turiste. Številni Evropejci, pa tudi Azijci, so ta teden med vodenimi ogledi dobili "obogaten" program. Vodiči so namreč turiste peljali tudi do zapora in jim pokazali Strauss-Kahnovo celico. "Na vaši desni pa je prostor, kjer je tisti Francoz, osumljen posilstva," so dejali.

Kot da obtožb že ne bi bilo dovolj, sta dve izmed zaposlenih v zaporu povedali šefom, da se jima je Strauss-Kahn poskušal približati na neprimeren način.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.