Cenjeni plastični kirurg ustrelil igralko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
59-letni zdravnik je streljal na mlado igralko, jo ranil, nato pa si je sodil sam.
Oglej si celoten članek

V Beogradu je danes zjutraj ob štirih prišlo do streljanja, v katerem je poznani plastični kirurg streljal na 30-letno igralko Ivano Panzalović, jo ranil, nato pa storil samomor.

Pred tem je nesrečna ženska uspela poklicati policiste; povedala jim je, da jo njen partner po stanovanju lovi z nožem. Še preden je policija uspela priti do njunega stanovanja na Dedinju, je prišlo do streljanja.

Žalostno Oče ubil sina zaradi nove partnerke

Kirurg je ustrelil v svojo partnerico, a jo le lažje poškodoval. Metek jo je oplazil po glavi.

Kot pišejo srbski mediji je najverjetneje mislil, da jo je ubil, zato je storil samomor. Mlado igralko so prepeljali v bolnišnico, kjer je izven življenjske nevarnosti.

Sosedje so pred streljanjem slišali glasno preprekanje para; igralka je po pisanju srbskih portalov zdravnika obvestila, da ga zapušča, zaradi česar je ta postal nasilen. Pred mesecem dni je na svojem Facebook profilu objavil zaroko; pripisal je, da je Ivana ženska njegovih sanj; da je nemara res nora, a čarobna.

Svet Ubil ženo in si sodil v cerkvi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.