Trčil v cestninsko postajo in umrl

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
V bližini Zagreba se je zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj okoli 5.40 se je na hrvaški avtocesti A2, točneje pri cestninski postaji Zaprešić, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba.

Avtomobil znamke Audi TT je vozil mlajši moški, ki se je zaletel v pregrado med kabinama na cestninski postaji, poroča Index. 

Voznik, ki je bil v avtu sam, je potoval iz smeri Zagreba proti Hrvaškemu Zagorju, nesreča pa je pustila vidne posledice tudi na konstrukciji cestninske postaje.

Zagrebška policija je sporočila, da preiskava dogodka še poteka. Zaenkrat ni znano, ali je bil voznik pod vplivom drog ali alkohola, poročajo hrvaški mediji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:36 18. Januar 2024.

    Avto je uničen za res 130 , če bi vozil 230 ne bi ostal na betonu cestninske postaje. Možen vzrokpa …

  • 19:32 17. Januar 2024.

    Ne 130,kar 230 kmh je vozil pred trčenjem-vsaj tako piše v policijskem poročilu.....

  • 14:39 17. Januar 2024.

    Hrvaška avtocesta je dolga v mezavest,teraš kot se ti zazdi,postane dolgočasno in nazadnje se tako zgodi ,ni prvič ne zadnjič …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.