Svet
6083 ogledov

Trčil v cestninsko postajo in umrl

Audi TT trčil v cestninsko postajo Davorin Visnjic/PIXSELL
V bližini Zagreba se je zgodila huda prometna nesreča.

Danes zjutraj okoli 5.40 se je na hrvaški avtocesti A2, točneje pri cestninski postaji Zaprešić, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba.

Avtomobil znamke Audi TT je vozil mlajši moški, ki se je zaletel v pregrado med kabinama na cestninski postaji, poroča Index. 

Voznik, ki je bil v avtu sam, je potoval iz smeri Zagreba proti Hrvaškemu Zagorju, nesreča pa je pustila vidne posledice tudi na konstrukciji cestninske postaje.

Zagrebška policija je sporočila, da preiskava dogodka še poteka. Zaenkrat ni znano, ali je bil voznik pod vplivom drog ali alkohola, poročajo hrvaški mediji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 11:36 18.januar 2024.

    Avto je uničen za res 130 , če bi vozil 230 ne bi ostal na betonu cestninske postaje. Možen vzrokpa je zaspal s tempomatom , ali pa je bil vinjeno zadrogiran. Ni pa variante , da ga je kap ali ...prikaži veči trenutna nezavest , je bil premlad. No je pa sreča , da se je tako sam izločil iz prometa !

  • sam1 19:32 17.januar 2024.

    Ne 130,kar 230 kmh je vozil pred trčenjem-vsaj tako piše v policijskem poročilu.....

  • Avatar NickMason
    NickMason 14:39 17.januar 2024.

    Hrvaška avtocesta je dolga v mezavest,teraš kot se ti zazdi,postane dolgočasno in nazadnje se tako zgodi ,ni prvič ne zadnjič ,prevozil doli po dolgem in počez,svašta vidiš.