Slovenija > Črna kronika
11381 ogledov

Huda nesreča: Kombi po trku odbilo v še eno vozilo, za voznika poškodbe prehude

Prometna nesreča pri Rogaški Slatini, avto na boku PGD Rogaška Slatina
Popoldne se je zgodila huda prometna nesreča na cesti med Ljubljano in Litijo. Udeležena so bila štiri vozila, voznik kombija je na kraju umrl.

Policisti PU Ljubljana so bili nekaj po 14.30 obveščeni, da se je na cesti med Ljubljano in Litijo pri kraju Ribče zgodila prometna nesreča. V nesreči so bila udeležena štiri vozila. 

Voznik kombija je vozil v smeri Litije. Zapeljal je na nasprotno smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo, ki je peljalo nasproti. Po trčenju je tovorno vozilo odbilo izven vozišča in je obstalo na travniku. Kombi je odbilo še v osebno vozilo, ki je vozilo za tovornim vozilom. Osebno vozilo in kombi je nato odbilo na travnato površino. Voznik še enega osebnega vozila, ki je vozil v smeri Ljubljane, je prevozil dele vozil, ki so ostali na cesti.

Voznik kombija, 43-letni državljan Kosova, je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Voznik osebnega vozila in njegova sopotnica sta se v nesreči lažje poškodovala.

Policisti vse okoliščine nesreče še preverjajo in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo. 

Promet na tem odseku je zaradi odstranjevanja posledic nesreče še vedno oviran, so še sporočili s PU Ljubljana.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.