Clinton na intenzivni negi v bolnišnici

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji ameriški predsednik do nadaljnjega v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Bill Clinton je v Kaliforniji v bolnišnici zaradi suma infekcije krvi. CNN je poročal, da je 75-letni nekdanji ameriški predsednik nameščen na oddelku intenzivne nege in še, da njegovo zdravstveno stanje ni povezano s prejšnjimi srčnimi težavami niti s covidom-19. 

Zdravniki so potrdili, da gre za infekcijo urinarnega trakta, ki se je razširila na krvni obtok. Poudarili so še, da ni na intenzivnem oddelku zato, ker bi to zahtevalo njegovo zdravstveno stanje, pač pa zaradi zasebnosti in varnosti. 

V bolnišnici ostaja do nadalnjega. Clintonov asistent Angel Urena je sporočil, da nekdanji ameriški predsednik dobro okreva in da je hvaležen zdravnikom, medicinskim sestram in osebju, ki mu nudijo izvrstno nego.

kaplja čez rob? Bo Hilary Clinton zapustila moža?

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:57 4. Januar 2022.

    temu irskemu satanističnemu klovnu z ženo, ki je ubila oz. umorila Husseina in Gadafija in naredila kaos po severni Afriki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.