Magazin > VIP
39369 ogledov

Bo Hilary Clinton zapustila moža?

hilary clinton, bill clinton Profimedia
Bill Clinton menda v paničnem strahu.

Letos se je razvedelo, da je bil tudi nekdanji predsednik ZDA, Bill Clinton, med redkimi vplivnimi gosti na otoku, ki je bil v lasti obsojenega pedofila Jeffreyja Epsteina. V javnost so prišle celo Billove fotografije, posnete na Epsteinovem zasebnem letalu. 

hilary clinton, bill clinton | Avtor: Profimedia Profimedia

Vir je The Sun razkril, da naj bi Clinton živel v paničnem strahu, saj se boji, da bi ga zaradi tega zapustila žena Hilary, ki ga sedaj "ne potrebuje več“. "Na smrt ga je strah, da ga bo zapustila. Ves čas poseda doma, bolan, in gleda televizijo. Hilary ima dovolj denarja, na polno je zaposlena s svojim podkastom in zares ga za nič več ne potrebuje,“ je dejal vir in še dodal: "Po škandalu z Moniko Lewinsky se je pojavilo še več govoric o njegovi nezvestobi, a jih Bill nikoli ni komentiral, dokler se niso pojavila namigovanja o njegovem obisku Epsteinovega otoka. Tokrat se je oglasil in vse zanikal, ker se je bal, da ga bo Hilary zapustila. Ta govorica ga skrbi, ker je pritegnila veliko pozornosti in ker so Epsteina povezovali z mladoletnimi dekleti. Boji se, da bi bile nove govorice kaplja čez rob.“

Po Clintonovem demantiju se je oglasil njegov znanec Doug Band in za Vanity Fair povedal, da je bil Bill januarja 2003 gost pri Epsteinu in da je povezavo zanikal, ker ne želi škoditi Hilary, ki upa na delovno mesto v Bidnovi administraciji.

Komentarjev 5