Svet
12269 ogledov

Clinton na intenzivni negi v bolnišnici

Bill Clinton Žurnal24 main
Nekdanji ameriški predsednik do nadaljnjega v bolnišnici.

Bill Clinton je v Kaliforniji v bolnišnici zaradi suma infekcije krvi. CNN je poročal, da je 75-letni nekdanji ameriški predsednik nameščen na oddelku intenzivne nege in še, da njegovo zdravstveno stanje ni povezano s prejšnjimi srčnimi težavami niti s covidom-19. 

Zdravniki so potrdili, da gre za infekcijo urinarnega trakta, ki se je razširila na krvni obtok. Poudarili so še, da ni na intenzivnem oddelku zato, ker bi to zahtevalo njegovo zdravstveno stanje, pač pa zaradi zasebnosti in varnosti. 

V bolnišnici ostaja do nadalnjega. Clintonov asistent Angel Urena je sporočil, da nekdanji ameriški predsednik dobro okreva in da je hvaležen zdravnikom, medicinskim sestram in osebju, ki mu nudijo izvrstno nego.

hilary clinton, bill clinton kaplja čez rob? Magazin Bo Hilary Clinton zapustila moža?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • jozicamurn 20:57 04.januar 2022.

    temu irskemu satanističnemu klovnu z ženo, ki je ubila oz. umorila Husseina in Gadafija in naredila kaos po severni Afriki z raznoraznimi pomladnimi revolucijami skupaj s svojimi demokrati in čarovnico albright, želim, da umre v mukah tako kot so umirali ...prikaži več tisti, katere so te demokrati ubijali pod besedo "colateral damage". Crkni govedo.