Deček utonil v mestnem bazenu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
8-letniku žal ni bilo več pomoči.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, v hrvaški Koprivnici je včeraj prišlo do tragedije na mestnem bazenu, ko se je utopil 8-letni deček. Zdravniki so ga skušali rešiti, a zanj je bilo žal prepozno. Danes je znano, da je deček na bazenu skupaj s prijatelji praznoval rojstni dan enega izmed njih, utonil je v tako imenovani hitri reki bazena. Na skupino osmih otrok naj bi na rojstnem dnevu pazile tri animatorke.

Na spletnih omrežjih se je že vnela razprava o varnosti na bazenih, pojavljajo se tudi vprašanja, kako to, da reševalci in animatorke niso pravočasno opazili, da je deček na bazenu v stiski.

Na bazenu Tragedija: Oče je stekel na pomoč, a je bilo prepozno

Kot piše portal podravski.hr, deček ni znal plavati. Na delu, kjer je utonil, je voda globoka okrog enega metra. Eden izmed obiskovalcev bazena je med drugim omenil možnost, da je deček pred tragedijo z glavo udaril ob rob bazena.

Po tragediji je že stekla kriminalistična preiskava primera, bazeni so danes zaprti za javnost. Policisti med drugim pregledujejo tudi posnetke varnostnih kamer.

Svet Iz reke Krke potegnili truplo 16-letnika

Slovenija Iz Kolpe potegnili še enega utopljenca

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.