Svet
11875 ogledov

Tragedija: Oče je stekel na pomoč, a je bilo prepozno

Bazen Shutterstock
Deček se je utopil v bazenu.

Deček, rojen leta 2010, se je utopil v bazenu v Koprivnici na Hrvaškem. Ves trud enote za nujno medicinsko pomoč je bil zaman. 

Kot poročajo hrvaški mediji, naj bi se na tamkajšnjem bazenu odvijalo rojstnodnevno praznovanje. Osem otrok se je udeležilo zabave, kjer so zanje skrbele tri animatorke. 

Kaj točno se je zgodilo, ni znano. V nekem trenutku so opazili telo nesrečnega dečka v vodi. Utopil naj bi se v delu bazena, kjer so poustvarili reko. 

Oče je dečka čakal v kavarni, ki je v sklopu bazena. Ko je zaslišal krike, "otrok se utaplja", je stekel v notranjost, a je bilo že prepozno, poročajo hrvaški mediji. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Žurnalček 07:45 16.april 2018.

    Animatorke so ičke , ki ne vedo , česa so otroci sposobni ! Enim je njihovo spakovanje všeč anim pač ne in gredo po svoje ! Čudi me , da se eden od staršev ni odloćil za stalno kontrolo - ...prikaži več ne animacijo - nad otroki ! Jaz mojih še ženi nisem zaupal na morju , saj veste babe rade klepetajo in ko padejo še v opravljanja, so gluhe in slepe ! Moja se je vsa razbila , ko je po skalah letela reševat hčerko , čeprav je bil zraven sin , ki pa je rekel mrtav hladan , sem mislil da se potaplja !

  • jozicamurn 22:54 15.april 2018.

    Žalostno in to poleg treh animatork še kavo ni mogel spiti do konca. Še en dokaz, da je otroke potrebno paziti tudi kadar misliš, da je za vse poskrbljeno.