Družinska tragedija nekdanjega hrvaškega premierja

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji hrvaški premier, zdaj pa kandidat za prihodnjega predsednika države Zoran Milanović je v manj kot mesecu dni ostal brez očeta in brata.
Oglej si celoten članek

Hrvaškemu predsedniškemu kandidatu Zoranu Milanoviću je 29. avgusta umrl oče. Danes, manj kot mesec dni po očetovi smrti, je po težki bolezni umrl tudi njegov brat Krešimir.

Hrvaški premier Milanović o Cerarjevem pismu: "Kar je preveč, je preveč!"

Zaradi smrti brata je Zoran Milanović prekinil sodelovanje v predsedniški kampanji. Hrvaški Index.hr navaja njegov štab, kjer so zapisali, da se bo Zoran Milanović za nekaj časa posvetil družini.

Danes poln hvalnic Milanović si želi sosedov, kot je Slovenija

Krešimir Milanović je imel 46 let. Pred dvema letom in pol je razkril, da je zbolel za težko boleznijo. Hrvaški mediji pišejo, da o bratu Zorana Milanovića ni znano velikega. Po tem, ko se je ločil od žene Ivane je dve leti prijateljeval s TV voditeljico Anom Strizić.

Milanovićev as iz rokava Milanovićev as iz rokava: Avto giganti na Hrvaško?

Bil je podjetnik in solastnik podjetja Modestus d.o.o., ki je lani končalo v stečaju, ki so ga, tako navaja hrvaški Večernji list, zagnali na predlog Nove Ljubljanske banke zaradi dolga v višini 3,59 milijona evrov.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:02 21. September 2019.

    Nova Ljubljanska banka je povsod zapravljala denar. Direktorji si talajo dobičke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.