Dvajset let so jo imeli priklenjeno na posteljo

Foto: Profimedia
Lastna družina jo je imela v ujetništvu.
Oglej si celoten članek

Argentino je pretresla novica o 42-letni Marisi Almira, ki so jo našli golo in priklenjeno na posteljo v hiši, kjer so jo zadnjih dvajset let imeli v ujetništvu. Bila je hudo podhranjena in obkrožena z lastnimi izločki. 

Kot poročajo tamkajšnji mediji, Marisiniemu očetu ni bilo všeč, da je imela fanta, zato jo je zaprl. Osem let jo je držal v ujetništvi. Po njegovi smrti pred dvanajstimi leti je Marisin brat Mario nadaljeval s početjem, s katerim je začel njun oče, in sestro priklenil na posteljo. 

V družini je šest otrok in prav vsi Marisini sorojenci naj bi vedeli za to početje. Njeno trpljenje se je končalo zahvaljujoč vztrajni sosedi. "Moj dom je postal pravi pekel zaradi krikov, ki sem jih lahko slišala skozi zidove. Ženska je pretrpela veliko groznih stvari," je povedala soseda. 

Svet Otroke štiri leta silila, da so živeli v škatli

Dlje časa naj bi klicala policijo in jih opozarjala na nenavadno dogajanje pri sosedih, a se na njene klice ni nihče odzval. Ko so policisti le prišli, jim Mario ni dovolil vstopiti v hišo. Policistom naj bi dejal, da je sestra priklenjena na posteljo, ker ima psihološke težave, piše Daily Mail. 

"Njena sestra mi je grozila, naj pustim stvari, kot so. Maria zdaj vidim hoditi naokrog, kot da se ne bi nič zgodilo. To je neverjetno in zaradi tega smo nekateri v nevarnosti," je dejala ogorčena soseda.

Starša iz pekla Stradala in mučila 13 otrok, 29-letnik ima le 37 kilogramov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.