Svet
3623 ogledov

Otroke štiri leta silila, da so živeli v škatli

Joshua Tree
Trije otroci so štiri leta živeli v škatli v nepredstavljivih razmerah.

Policisti so škatlo odkrili, ko so opravili preiskavo posesti 51-letne Mone Kirk in 73-letnega Daniela Panica na priljubljeni turistični destinaciji Joshua Tree v Kaliforniji.

Na posestvu ni bilo ne elektrike ne tekoče vode. Na več mestih so bile skopane velike luknje, dvigovali so se kupi smeti in človeških iztrebkov, prizore opisujejo policisti iz San Bernardina. 

Policisti so ob pregledu posesti sprva mislili, da gre za zapuščeno prikolico, a so v njej našli 30 do 40 mačk. Pozornost je pritegnila velika kvadratna škatla, narejena iz vezane plošče. Škatla je bila šest metrov dolga, 120 centimetrov visoka in tri metre široka. V njej so našli tri otroke, stare 11, 13 in 14 let. 

Policisti, ki za zdaj niso sporočili drugih podatkov, so potrdili, da so otroci podhranjeni. 51-letno žensko in 73-letnega moškega so aretirali. Skrb za tri otroke je prevzel center za socialno delo. 

 

Komentarjev 2
  • Albatroz 09:47 03.marec 2018.

    zgleda imajo enako enako socialo kot slovenija, tam ki nimajo nič veze se vtikajo zraven, ki pa bi lahko preprečili ogrožanje otrok pa čakajo tak dolgo da pride do tragedije.

  • mph 14:03 02.marec 2018.

    Počasna usmrtitev na licu mesta bi bila edina prava kazen.