Svet
23335 ogledov

Policija se boji, da bodo našli mrtve otroke

Prijetje Davida in Louise Anne Turpin
Policisti nameravajo hišo preiskati s psi, izurjenimi za iskanje trupel.

Na dan prihajajo nove in nove podrobnosti dogajanja za štirimi zidovi hiše v Kaliforniji. Ko so policisti vstopili v domovanje Turpinovih v Perrisu v Kaliforniji, so 13 otrok zakoncev Davida in Louise Turpin našli v grozljivih razmerah. Otroci, z izjemo najmlajše deklice, so bili priklenjeni na postelje v prostorih, ki so bili povsem neprimerni za bivanje. 

Vse, kar je policistom uspelo izvedeti v tednu od odkritja, nakazuje na to, da bi se v hiši groze lahko skrivalo še kaj. Policisti bi hišo in pripadajočo posest radi pregledali s psi, izurjenimi za iskanje trupel. Bojijo se namreč, da sta zakonca imela še več otrok, ki pa žal niso preživeli. 

David in Louise Anna Turpin Grozljivo Svet Starša sta imela v kleti z verigami priklenjenih 13 otrok

Družina se je v Kalifornijo preselila leta 2010 iz Teksasa. Hišo, ki sta jo imela v Teksasu, sta prodala. Njuni tamkajšnji sosedje so spregovorili o tem, v kakšnem stanju sta za seboj pustila hišo in dvorišče. 

Billy Baldwin, ki je kupil nekdanji dom Turpinovih, je dejal, da je bil v katastrofalnem stanju. Notranjost je bila v slabem stanju, puščala je tudi streha. Baldwin meni, da se je družina zaradi vsega tega preselila v večjo bivalno prikolico na dvorišču. 

David in Louise Anna Turpin | Avtor: epa epa
Nekdanji sosed Ricky Vinyard si je po tem, ko je družina odšla ogledal posest. V notranjosti prikolice je bilo do pasu visoko odpadkov, med katerimi so bili tudi mrtvi psi in mačke. Povsod so bile nameščene ključavnice. "Na omarah, zabojih z igračami, na hladilniku so bile ključavnice," je dejal. 

Z ženo sta razmišljala, da bi o tem obvestila policijo, a sta si premislila, ker je bilo znano, da ima Turpin doma orožje in si nista želela imeti opravka z njimi.  

Zakonca Turpin sta trenutno v priporu. Grozi jima do 96 let zapora. 

David Louise Anna Turpin Starša iz pekla Svet Stradala in mučila 13 otrok, 29-letnik ima le 37 kilogramov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.