Na Facebooku boste po novem utišali nadležnega prijatelja

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Facebook uvaja novost, s katero se boste lahko med drugim ognili nadležnim objavam prijateljev, ki objavljajo svoje domače ljubljenčke v tej in oni pozi.
Oglej si celoten članek

Facebook bo med ukaze za upravljanje z določenim prijateljem dodal gumb "snooze". Ta bo povzročil, da za nadaljnjih 30 dni od te osebe ne boste več prejemali njenih objav. Podobno boste lahko "utišali" tudi vsebino, ki prihaja s skupin ali spletnih strani. 

Gre za nekakšno vmesno stopnjo, če uporabnik ne želi povsem blokirati neke osebe oziroma prekiniti "prijateljstva". Prišla naj bi prav v primerih, če nekdo pretirava z objavljanjem dotičnemu uporabniku nevšečnih vsebin. Najpogostejše tovrstne objave se nanašajo na ljubljenčke in otroke. 

London Facebook predstavil novost

Gumb za "utišanje" naj bi prišel prav tudi pri parih, ki so šli (začasno) narazen, saj naj bi na ta način omogočil osebi mir pred svojim nekdanjim partnerjem brez stalnih obvestil, kaj ta trenutno počne.

Oseba, ki jo bo uporabnik "utišal", o tem ne bo obveščena. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.