Svet
2029 ogledov

Na Facebooku boste po novem utišali nadležnega prijatelja

Snooze Facebook
Facebook uvaja novost, s katero se boste lahko med drugim ognili nadležnim objavam prijateljev, ki objavljajo svoje domače ljubljenčke v tej in oni pozi.

Facebook bo med ukaze za upravljanje z določenim prijateljem dodal gumb "snooze". Ta bo povzročil, da za nadaljnjih 30 dni od te osebe ne boste več prejemali njenih objav. Podobno boste lahko "utišali" tudi vsebino, ki prihaja s skupin ali spletnih strani. 

Gre za nekakšno vmesno stopnjo, če uporabnik ne želi povsem blokirati neke osebe oziroma prekiniti "prijateljstva". Prišla naj bi prav v primerih, če nekdo pretirava z objavljanjem dotičnemu uporabniku nevšečnih vsebin. Najpogostejše tovrstne objave se nanašajo na ljubljenčke in otroke. 

Facebook London Svet Facebook predstavil novost

Gumb za "utišanje" naj bi prišel prav tudi pri parih, ki so šli (začasno) narazen, saj naj bi na ta način omogočil osebi mir pred svojim nekdanjim partnerjem brez stalnih obvestil, kaj ta trenutno počne.

Oseba, ki jo bo uporabnik "utišal", o tem ne bo obveščena. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.