Francozi za petami ruski podmornici

Foto: Profimedia
Rusko podmornico opazili ob obali Francije.
Oglej si celoten članek

Ob obali Francije so opazili rusko podmornico, ki so ji sledile ladje francoske mornarice, poroča Reuters, ki se sklicuje na francosko televizijo BFM.

Svet Musk pustil Ukrajino na cedilu

Podmornico so 29. septembra opazili na gladini morja približno 100 kilometrov od Bretanje, poroča BFM TV. Francoski mediji poročajo, da je šlo za podmornico Novorossiysk na električni dizelski pogon, ki je od leta 2014 del ruske mornarice.

Svet Takšna zima čaka Evropo

Nenavadno je, da se je podmornica gibala po gladini morja. "Ko vojno in napetosti glede Ukrajine vzamete v kontekst, je to zelo pomembno," je za francoski Telegram povedal Olivier Lebas, poveljnik francoske mornarice.  


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 22:35 15. Oktober 2022.

    Bo končala kot Kursk!

  • 20:58 15. Oktober 2022.

    Do zdaj nisem vedel da imajo podmornice noge. Ker drugače res ne vem kako so jim lahko za petami. Lektorji????

  • 16:56 15. Oktober 2022.

    Pod gladino morja se Rusi ne morejo hvaliti, ker so nevidni. Svojo prisotnost podmornice morajo kazati na gladini, da jo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.