Grozljiva nesreča: Prevrnila se je prikolica, polna maturantov

Foto: Pixsell Prometna nesreča pri Labinu Foto: Pixsell Prometna nesreča pri Labinu Foto: Pixsell Prometna nesreča pri Labinu
Na kraj nesreče je odhitelo pet ekip nujne medicinske pomoči.
Oglej si celoten članek

Iz Hrvaške prihajajo vesti o hudi nesreči, ki se je pripetila v okolici mesta Labin. Po poročanju hrvaških medijev, se je v bližini mesta prevrnil traktor s prikolico, v kateri se je v tistem trenutku nahajalo več maturantov, ki so praznovali Norijado (tradicionalno praznovanje maturantov ob zaključku srednješolskega izobraževanja).

Po poročanju portala Istarski.hr naj bi šlo za skupino maturantov iz Srednje šole Mate Blažine v Labinu. Po praznovanje zadnjega šolskega dne so se maturantje z dvema tovornjakoma in traktorjema odpravili iz Labina na proslavo v Prtlog. Na cesti, ki vodi proti Dugi Luki pa je prišlo do nesreče, ko se je na klancu prevrnila prikolica.

"Pot do zaliva je polna ovinkov. Vsi otroci so okrvavljeni in obtolčeni. Oskrbeli so jih na urgenci, sedaj pa jih peljejo v Pulj," je dejala mati enega izmed maturantov, ki se je vozil v avtomobilu za traktorjem.

Za zdaj neuradni vzrok nesreče naj bi bil odpoved zavor na traktorju. Do nesreče je prišlo malo pred 11. uro. Na kraj so takoj napotili reševalno vozilo, v kateri je bilo pet ekip. V nesreči se je poškodovalo 10 do 15 maturantov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.