Svet
10675 ogledov

Slovenka z BMW-jem v tovornjak: Vozili končali v morju, ona pa v bolnišnici

Slovenka z BMW-jem trčila v tovornjak na Hrvaškem
1/2
Bralec 24sata.hr
Policisti so malo pred poldnevom prejeli obvestilo o prometni nesreči v Trogirju. Voznica je v stanju šoka, zato so jo odpeljali v bolnišnico.

"Bili smo v pristanišču, ko smo zaslišali močan pok. Ženska je z avtom trčila v parkiran tovornjak, v katerem ni bilo voznika. Tovornjak je odletel na eno stran, osebno vozilo pa na drugo, v morje. Mlada kolega, ki sta to prva opazila, sta takoj brez razmišljanja skočila v gumenjak in odšla pomagat poškodovanki," pripoveduje bralec 24sata.hr o prometni nesreči, ki se je zgodila danes okoli 11.45.

Padla je v nezavest

Voznico osebnega avtomobila BMW slovenske registracije (oznaka Ljubljana) so nato gasilci potegnili iz plavajočega avtomobila. "Ko so prišli do avta, so ugotovili, da je ženska padla v nezavest, izvlekli so verigo, s katero so razbili steklo na avtu, da bi ga privezali in potegnili na kopno," je dodal bralec.

"Bilo je grozno, prvič sem videl kaj takega. Na srečo so gasilci hitro prišli in žensko končno izvlekli, reševalno vozilo pa jo je odpeljalo v bolnišnico. Vsa čast mladim, ki so brez razmišljanja priskočili na pomoč in preprečili, da bi avto potonil," je še povedal bralec.

Trenutno gasilci iz morja vlečejo plavajoče tovorno in osebno vozilo, policija je zavarovala kraj nesreče, preiskava pa poteka, so še zapisali novinarji hrvaškega portala.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 10:51 08.april 2023.

    Največja tragedija pri vsem tem je ta , da je poškodovala tehnično rariteto , starodobnika starega okoli 40 let TAM-2000 ! Ebe se mi njen BMV !

  • sandi76 21:29 07.april 2023.

    BMW, jasno ...

  • Grof 18:04 07.april 2023.

    Pust je mimo, a Vonta še kar afne gunca nabTV ekranih, halo golobčki, cas je, da začnete pokat, Loredanić je že tako zamrznjen