Grozljive posledice neurij. Prihaja to k nam?

Uničene poljščine, smrtna žrtev, 15 poškodovanih, en deček v kritičnem stanju.
Oglej si celoten članek

V silovitem neurju, ki je včeraj prizadelo Francijo, je umrla 30-letna ženska, 15 ljudi pa je poškodovanih. Kot je danes sporočil francoski notranji minister Gerald Darmanin, je v bližini Rouena na severu države umrla ženska, ujeta pod avtomobilom, ki ga je odnesla voda, poročajo tuje tiskovne agencije.

Med poškodovanimi je tudi 13-letni deček, ki je v kritičnem stanju, je dejal Darmanin.

Francija neurja

Močno deževje in nevihte so v soboto prizadele večji del Francije. V departmajih Landes in Gers na jugozahodu države je toča, ki je bila večja od žogice za golf, povzročila veliko škodo. Samo v Gersu naj bi bilo prizadetih od 4000 do 5000 hektarjev vinogradov in več deset tisoč hektarjev obdelovalnih površin.

Zabeležili so približno 50.000 udarov strele, približno 15.000 gospodinjstev pa je bilo izključenih iz oskrbe z električno energijo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Slovenija Podrobnosti o neurju, ki se bo zvečer najverjetneje razbesnelo nad Slovenijo

Francija neurja Od 10. junija Srednjeročna napoved: Prihaja nov anticiklon. To prinaša.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.