Huda nesreča vzela življenja štirih najstnikov

Foto: Gasilci Treviso
Foto: Gasilci Treviso
V avtu so bili štirje najstniki, vsi so umrli.
Oglej si celoten članek

V Italji, v sosednjem Trevisu, odmeva huda prometna nesreča, do katere je prišlo danes zgodaj zjutraj okrog 2. ure. V nesreči je bilo vpleteno le eno vozilo, voznik je v ovinku izgubil nadzor nad vozilom in zletel s ceste. 

V Volkswagen Polu so bili najstniki, stari 19 in 18 let, vsi so bili privezani z varnostnimi pasovi, ki pa jih žal niso uspeli obvarovati tragedije. 

Kot piše Treviso Today se je vozilo preden je končalo v obcestnem jarku, prevrnilo, mladeniči so umrli na mestu nesreče. 

Reševalce je poklical bližnji stanovalec, ki ga je zbudil hud pok. Reševalci so bili hitro na mestu dogodka, najstnikom žal niso mogli več pomagati. 

Foto: Gasilci Treviso Nesreča pri Trevisu Slovenija Pijan 31-letnik trčil v peški in pobegnil, ena huje poškodovana Tragično Skušal se je izogniti policiji, povzročil nesrečo s tremi žrtvami

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:19 17. Avgust 2022.

    @radovednica: Kdo si, da lahko tako sodiš? Kdo si, da lahko to napišeš? Sram naj te bo! In... saj veš. …

  • 08:09 16. Avgust 2022.

    Tako kot pri nas. Štirje razvajeni mulci, seveda trapasti starši bodo pa ja dali avto "za v lajf in žuriranje …

  • 07:11 16. Avgust 2022.

    Jih tudi pri nas velikokrat opazim ko grem na kolo. Ponavadi so 4. ali 5. v avtu in tišijo čez …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.