Svet
137388 ogledov

Huda nesreča vzela življenja štirih najstnikov

Nesreča pri Trevisu Gasilci Treviso
V avtu so bili štirje najstniki, vsi so umrli.

V Italji, v sosednjem Trevisu, odmeva huda prometna nesreča, do katere je prišlo danes zgodaj zjutraj okrog 2. ure. V nesreči je bilo vpleteno le eno vozilo, voznik je v ovinku izgubil nadzor nad vozilom in zletel s ceste. 

V Volkswagen Polu so bili najstniki, stari 19 in 18 let, vsi so bili privezani z varnostnimi pasovi, ki pa jih žal niso uspeli obvarovati tragedije. 

Kot piše Treviso Today se je vozilo preden je končalo v obcestnem jarku, prevrnilo, mladeniči so umrli na mestu nesreče. 

Reševalce je poklical bližnji stanovalec, ki ga je zbudil hud pok. Reševalci so bili hitro na mestu dogodka, najstnikom žal niso mogli več pomagati. 

Nesreča pri Trevisu | Avtor: Gasilci Treviso Gasilci Treviso
Pijani voznik alkohol vožnja Slovenija Pijan 31-letnik trčil v peški in pobegnil, ena huje poškodovana Nesreča Avstrija Tragično Svet Skušal se je izogniti policiji, povzročil nesrečo s tremi žrtvami

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Sancho
    Sancho 18:19 17.avgust 2022.

    @radovednica: Kdo si, da lahko tako sodiš? Kdo si, da lahko to napišeš? Sram naj te bo! In... saj veš. Vse se vrača, vse se plača! Karma je j**a. Pa lep dan še naprej!

  • radovednica 08:09 16.avgust 2022.

    Tako kot pri nas. Štirje razvajeni mulci, seveda trapasti starši bodo pa ja dali avto "za v lajf in žuriranje ob alkoholu in mamilih". Neumni starši celo tekmujejo v tem, da bo ja njihov pamž razvajeni imel svoj avto, ja ...prikaži več pa žurat, saj so mladi. Pa ja da. Marš mulci nesposobni igričarski, delat, v rudnik ali pa k Amazonu po cele dneve, za 1 €7uro. Edino pravilno, štirih smrkavih pobalinov manj, štirih fašistov, po možnosti "zavednih slovenjceljnov v Italiji" manj. HA, HA

  • Avatar pantani
    pantani 07:11 16.avgust 2022.

    Jih tudi pri nas velikokrat opazim ko grem na kolo. Ponavadi so 4. ali 5. v avtu in tišijo čez ovinke,vmes se pa sliši prodorni smeh v avtu!!!