Ikea: Naročnina, ne le za telefon, ampak tudi za pohištvo!

Foto: Profimedia
Ikea uvaja nov poslovni model, po katerem boste pohištvo lahko najeli.
Oglej si celoten članek

Ikea uvaja nov poslovni model, po katerem boste lahko za določen čas najeli pohištvo, pisanje Financial Timesa povzema portal Finance. Prvi mož Ineter Ikee Torbjorn Loof je za časnik povedal, da bo mogoče pohištvo po izteku pogodbe obdržati ali pa vrniti in zamenjati z novim. 

Nameravajo uvesti različne "naročniške pakete", s posebnimi pogoji najema pohištva denimo za poslovne prostore, kjer se bo švedski pohištveni velikan najprej preiskusil, kuhinje ali celotnega stanovanja. 

Najprej v Švici

Zdravje Ikea in Coca-Cola tako združili moči

Model bodo po pisanju portala najprej testirali v Švici, zagotavljajo pa tudi, da bo trajnostno in ekološko naravnan. 

Foto: Profimedia Ikea

Ikea ima svoje poslovalnice v več kot 50 državah, odprli pa naj bi jo tudi v Sloveniji. 

Nova vloga Ikea. Kaj je z gradnjo v Ljubljani?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.