Mama prišla po otroka, a ga v vrtcu ni bilo

Foto: Profimedia
Poklicali so policijo, razplet je neverjeten.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o skoraj neverjetni zamenjavi v Vrtcu Košutica v kraju Ferdinandovac v bližini Đurđevca na severovzhodu države ob madžarski meji. Ko je mama prišla po svojega otroka, v vrtcu malčka ni bilo več. Poklicali so policijo in počasi razvozlali, da je dečka iz vrtca vzela napačna babica. 

Mami je vzgojiteljica ob prihodu v vrtec dejala, da je dečka že odpeljala njegova babica. To se ji je zdelo nenavadno, a je vseeno odšla domov in preverila pri starih starših, ali je njen sin pri njih. Ko ga tam ni bilo, se je vrnila v vrtec in poklicala policijo. Skupaj so preiskali omarice, da bi ugotovili, čigavi čevlji manjkajo. 

Šele po klicu je babica ugotovila zmoto

"Čevlji mojega otroka so bili na omarici, obutev dečka, ki je bil še vedno v vrtcu pa je manjkala," je za ePodravino povedala mama. Poklicali so mamo dečka, ki je bil še v vrtcu, njegovih čevljev pa ni bilo. Mama otroka je nato poklicala babico, ki je po klicu ugotovila, da pri sebi nima pravega vnučka. 

Nihče ni opazil Zmešnjava: Starša iz porodnišnice odnesla napačnega novorojenčka

"Ne vem, kako je to mogoče," je povedala mama pogrešanega otroka. "Babica je rekla, da je otrok ves čas jokal in ji ni bilo jasno, zakaj. Zaradi joka ni dobro videla njegovega obraza. Ko smo jo poklicali, je ugotovila, da je to moj sin in ne njen vnuk."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:20 23. Maj 2018.

    Ja pa kaj pol !! Zamislite , kaj bi mel vi štofa , da je slučajno mama prišla po otroka …

  • Ivo
    21:01 22. Maj 2018.

    Identična zgodba, samo, da je punčko prevzel dedek, se je pred leti zgodila v vrtcu v Novem mestu.

  • 20:45 22. Maj 2018.

    Kakor koli- zaplet srečno rešen- najbolj "prizadeta" je babica- otrok, čez dan-dva ne ve nič več- Kljub vsemu: Babice so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.