Svet
21794 ogledov

Mama prišla po otroka, a ga v vrtcu ni bilo

Garderoba v vrtcu
Poklicali so policijo, razplet je neverjeten.

Hrvaški mediji poročajo o skoraj neverjetni zamenjavi v Vrtcu Košutica v kraju Ferdinandovac v bližini Đurđevca na severovzhodu države ob madžarski meji. Ko je mama prišla po svojega otroka, v vrtcu malčka ni bilo več. Poklicali so policijo in počasi razvozlali, da je dečka iz vrtca vzela napačna babica. 

Mami je vzgojiteljica ob prihodu v vrtec dejala, da je dečka že odpeljala njegova babica. To se ji je zdelo nenavadno, a je vseeno odšla domov in preverila pri starih starših, ali je njen sin pri njih. Ko ga tam ni bilo, se je vrnila v vrtec in poklicala policijo. Skupaj so preiskali omarice, da bi ugotovili, čigavi čevlji manjkajo. 

Šele po klicu je babica ugotovila zmoto

"Čevlji mojega otroka so bili na omarici, obutev dečka, ki je bil še vedno v vrtcu pa je manjkala," je za ePodravino povedala mama. Poklicali so mamo dečka, ki je bil še v vrtcu, njegovih čevljev pa ni bilo. Mama otroka je nato poklicala babico, ki je po klicu ugotovila, da pri sebi nima pravega vnučka. 

dojenček porodnišnica Nihče ni opazil Svet Zmešnjava: Starša iz porodnišnice odnesla napačnega novorojenčka

"Ne vem, kako je to mogoče," je povedala mama pogrešanega otroka. "Babica je rekla, da je otrok ves čas jokal in ji ni bilo jasno, zakaj. Zaradi joka ni dobro videla njegovega obraza. Ko smo jo poklicali, je ugotovila, da je to moj sin in ne njen vnuk."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Žurnalček 09:20 23.maj 2018.

    Ja pa kaj pol !! Zamislite , kaj bi mel vi štofa , da je slučajno mama prišla po otroka , pa VRTCA ne bi bilo !

  • Ivo 21:01 22.maj 2018.

    Identična zgodba, samo, da je punčko prevzel dedek, se je pred leti zgodila v vrtcu v Novem mestu.

  • kapibara1 20:45 22.maj 2018.

    Kakor koli- zaplet srečno rešen- najbolj "prizadeta" je babica- otrok, čez dan-dva ne ve nič več- Kljub vsemu: Babice so zakon ! Lahko je srečen, kdor jo še ima !! Poudarek ja ne : Babice !! ne na neke današnje "fitnes babice"..