Maratonci bodo goljufijo obžalovali vse življenje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Zaradi predrznega škandala na maratonu so bili nekateri tekači bistveno hitrejši od drugih.
Oglej si celoten članek

Na tekaškem martonu na Kitajskem je goljufalo kar 258 tekačev. Policija je šele naknadno, s pomočjo posnetkov iz zraka ugotovila, na kakšen način so goljufali.

Zpiz Goljufija s toalet
nim papirjem

Škandal se je zgodil na maratonu Kunming na Kitajskem. Na policiji iz Šenzena so sporočili, da so na podlagi posnetkov iz zraka ugotovili, da so posamezniki krajšali pot skozi drevored, ki je ločil dve vzporedni cesti, po kateri so tekli tekači. Ubrali so bližnjico.

Internetna prodaja Ljubljenčki: Pozor, nova goljufija na spletu

To je bil prvi od dveh predvidenih maratonov v tem mestu, zato so pred drugim maratonom organizatorji uvedli stroga pravila. Tekmovalci na maratonu morajo imeti veljavno osebno izkaznico, izvedli bodo tudi identifikacijo obraza, so objavili organizatorji. Policisti so odkrili, da je tek na 21 kilometrov skrajšalo 47 tekačev, in sicer za tri kilometre. Ostalih 211 tekačev je goljufalo na druge načine. Vsi so si prislužili dosmrtno prepoved nastopanja na tem maratonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:27 1. December 2018.

    tečeš za sebe, ampak hotl so se pohvalt na FB

  • vec
    23:17 1. December 2018.

    maratonci trće zadnji krug bi se reklo temu :)

  • 22:52 1. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.