Med kontrolo z nožem napadel policista

Foto: Žurnal24
London. Ko sta policista ustavila moškega, ki ni plačal avtobusne karte, ju je ta napadel z nožem. Enemu je prerezal grlo, drugemu je nož zasadil v noge in roke.
Oglej si celoten članek

Množica je začela kričati in vsi so se hitro razšli – to je sprožil pogled na krvaveča policista, nad katera se je spravil moški. Enemu policistu je prerezal grlo, drugemu je nož zarezal v noge in roke.

Napad se je zgodil sredi popoldneva, ko so bile ulice polne ljudi. Policista sta preverjala avtobusne karte potnikov, ki so izstopili na postaji Ealing. Ustavila sta tudi omenjenega moškega, pri katerem sta želela preveriti, ali je plačal karto. Eden izmed policistov ga je hitro prepoznal in začel preverjati pri kolegih, ali je to moški, ki bi moral biti v zaporu.

Moški je namreč prekoračil čas, v katerem bi se lahko svobodno gibal. Ko je spoznal, da se bo moral vrniti v zapor, je izvlekel nož in napadel 23- ter 27-letnega policista. Mlajši, kateremu je prerezal grlo, je bil včeraj operiran. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Starejši kolega je bil po oskrbi že izpuščen iz bolnišnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.