Svet
13 ogledov

Med kontrolo z nožem napadel policista

Žurnal24 main
London. Ko sta policista ustavila moškega, ki ni plačal avtobusne karte, ju je ta napadel z nožem. Enemu je prerezal grlo, drugemu je nož zasadil v noge in roke.

Množica je začela kričati in vsi so se hitro razšli – to je sprožil pogled na krvaveča policista, nad katera se je spravil moški. Enemu policistu je prerezal grlo, drugemu je nož zarezal v noge in roke.

Napad se je zgodil sredi popoldneva, ko so bile ulice polne ljudi. Policista sta preverjala avtobusne karte potnikov, ki so izstopili na postaji Ealing. Ustavila sta tudi omenjenega moškega, pri katerem sta želela preveriti, ali je plačal karto. Eden izmed policistov ga je hitro prepoznal in začel preverjati pri kolegih, ali je to moški, ki bi moral biti v zaporu.

Moški je namreč prekoračil čas, v katerem bi se lahko svobodno gibal. Ko je spoznal, da se bo moral vrniti v zapor, je izvlekel nož in napadel 23- ter 27-letnega policista. Mlajši, kateremu je prerezal grlo, je bil včeraj operiran. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Starejši kolega je bil po oskrbi že izpuščen iz bolnišnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.