Moški, ki je rešil tajske dečke, izvedel žalostno novico

Foto: Epa
Foto: Epa
Družina avstralskega zdravnika, ki je bil v jami s tajskimi dečki do zadnjega, je ovita v črnino.
Oglej si celoten članek

Avstralski zdravnik Richard Harris je bil zadnji mož, ki je zapustil jamo, v kateri so bili od 23. junija ujeti tajski dečki in njihov nogometni trener. Harrisov naloga je bila na podlagi zdravstvenega stanja ujetih določiti vrstni red, po katerem so jih vozili iz jame. Nepopisno veselje ob uspešnem koncu reševalne akcije pa je pretrgala novica, da je umrl njegov oče. 

Svet Tako so se veselili, ko je bilo konec

Harrisov nadrejeni Andrew Pearce je potrdil, da je reševalčev oče umrl nedolgo za tem, ko so iz jame rešili še zadnjega ujetega člana ekipe. "Družina preživlja težke čase, saj je fizičen in čustven napor terjala tudi izredno zahtevna in na koncu uspešna reševalna akcija," je dejal Pearce.

Tajski dečki To informacijo so staršem več dni prikrivali

Pearce ni razkril vzroka smrti Harrisovega očeta. Povedal je le, da je družina prosila za zasebnost. Harris še ni prispel v domovino, kjer ga pričakujejo kmalu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.