Pred kamero v solzah prosil, naj jo poiščejo, zdaj je osumljenec

Foto: Profimedia
Umora učiteljice je osumljen njen 32-letni fant.
Oglej si celoten članek

Laura Wallen, katere truplo je ta teden v mestu Damascus v ameriški zvezni državi Maryland odkrila policija, potem ko so jo pogrešali od začetka meseca, je bila noseča štiri mesece. 

Umora je osumljen njen fant, 32-letni Tyler Tessier, ki mu bodo sedaj najverjetneje sodili tudi zaradi smrti še nerojenega otroka. 

Učiteljico Wallenovo so pogrešali od 5. septembra, policija je njeno truplo našla v sredo, zakopano v zemljo v Damascusu. 

Nazadnje je bil z njo Tessier

Laura se je nazadnje s telefonskim sporočilom oglasila sestri in jinapisala, da gre na izlet s Tylerjem. Sestra je nato z njenega telefona dobila več sporočil, v katerih je pisalo, da Tyler ni oče njenega otroka.  Policija sumi, da je sporočila pošiljal Tyler, da bi odvrnil sum od sebe. 

Sam naj bi se sicer dobival še z neko drugo žensko in dejstvo, da je ona za to izvedela, naj bi bil motiv za umor.

Tylor je na novinarski konferenci ob izginotju Tylorjeve javnost v solzah prosil za pomoč pri iskanju pogrešane Laure. "Molimo, da si na varnem," je takrat med drugim dejal. 

Njen oče pa je ob njegovi aretaciji povedal: "On je lažnjivec in pošast." 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.