Svet
3613 ogledov

Pred kamero v solzah prosil, naj jo poiščejo, zdaj je osumljenec

Ameriška policija
Umora učiteljice je osumljen njen 32-letni fant.

Laura Wallen, katere truplo je ta teden v mestu Damascus v ameriški zvezni državi Maryland odkrila policija, potem ko so jo pogrešali od začetka meseca, je bila noseča štiri mesece. 

Umora je osumljen njen fant, 32-letni Tyler Tessier, ki mu bodo sedaj najverjetneje sodili tudi zaradi smrti še nerojenega otroka. 

Učiteljico Wallenovo so pogrešali od 5. septembra, policija je njeno truplo našla v sredo, zakopano v zemljo v Damascusu. 

Nazadnje je bil z njo Tessier

Laura se je nazadnje s telefonskim sporočilom oglasila sestri in jinapisala, da gre na izlet s Tylerjem. Sestra je nato z njenega telefona dobila več sporočil, v katerih je pisalo, da Tyler ni oče njenega otroka.  Policija sumi, da je sporočila pošiljal Tyler, da bi odvrnil sum od sebe. 

Sam naj bi se sicer dobival še z neko drugo žensko in dejstvo, da je ona za to izvedela, naj bi bil motiv za umor.

Tylor je na novinarski konferenci ob izginotju Tylorjeve javnost v solzah prosil za pomoč pri iskanju pogrešane Laure. "Molimo, da si na varnem," je takrat med drugim dejal. 

Njen oče pa je ob njegovi aretaciji povedal: "On je lažnjivec in pošast." 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.